Welkom bij Kringloopwinkel Hollands Kroon

De winkel wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. De kringloopwinkel is gelegen op het industrieterrein Kruiswijk teĀ Anna Paulowna. In de winkel is een verzameling van allerlei bruikbare ingezamelde goederen te vinden.

Stortkosten

Beste bezoeker,

Mogelijk heeft u ervaren dat wij de laatste tijd vaker spullen weigeren aan/mee te nemen.

Dit komt niet voort uit onwil, maar helaas zijn bij ons de kosten voor het afstorten van onbruikbare spullen niet meer te dragen.

Wij zijn meerdere malen in overleg getreden met de gemeente en HVC. Helaas geeft HVC aan dat het onmogelijk is om ons tegemoet te treden.

Wij hopen op uw begrip en zouden u willen vragen of u ons zou willen helpen onze kosten te beperken;

  • Wanneer u spullen bij ons brengt, kijkt u van tevoren dan goed of het werkelijk nog een ronde mee kan. In geval van twijfel bent u natuurlijk welkom om ons te vragen het te bekijken.
  • Mocht u zelf naar het afvalbrengstation rijden en nog ruimte over hebben, schroom u niet om even langs te komen en ons te vragen of wij nog iets te storten hebben.

Graag maken wij ook van de gelegenheid gebruik om u te danken voor uw bezoek aan Kringloopwinkel Hollands Kroon. Uw komst helpt verschillende mensen in en om Anna Paulowna aan dagbesteding en sommigen uiteindelijk zelfs aan een baan.

Tot ziens bij Kringloopwinkel Hollands Kroon!